Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Foredrag, møder, workshops mm.
OS2 events

OS2mo: Forretnings- og tekniske perspektiver d. 29/10

Primære faneblade

[Beskrivelsen af denne workshop bliver opdateret snarest. Den nuværende er vejledende]

Denne workshop er for kommuner, der overvejer at gå OS2mo vejen eller dem som allerede er startet op på et OS2mo projekt og gerne vil høre mere, om hvordan andre kommuner har grebet OS2mo implementeringen an.

Workshoppen er delt op i to dele: I den første del er der fokus på det forretningsmæssige og hvad det kræver af forretningen. Her kommer vi også ind på hvordan OS2mo konkret skaber værdi for kommunen. I den anden del af workshoppen ligger fokus på det tekniske aspekt af en OS2mo implementering og du vil have mulighed for at tale med udviklerne af løsningen.

Har man kun interesse i det forretningsmæssige kan man med fordel nøjes med at deltage i Modul 1, ligeledes er man kun interesseret i det tekniske aspekt kan man blot møde op til Modul 2.

 

Foreløbigt program:

Kl. 9.00 - Dørene åbner

Kl. 9.30 - Velkomst

Kl. 10.00 - Modul 1: Forretningsperspektiv

kl. 12.30 - Frokost

Kl. 13.00 - Modul 2: Teknisk

Kl. 15.00 - Afslutning

 

 

Til OS2s arrangementer bliver der taget situationsbilleder og video (kun efter samtykke). Materialet vil bl.a. blive anvendt til markedsføring af andre aktiviteter omkring OS2.
Du bedes give OS2-sekretariatet besked på os2@os2.eu, hvis du ikke ønsker, at billeder eller video med dig bliver anvendt til dette formål.

Publiceret i gruppen