Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Foredrag, møder, workshops mm.
OS2 events

OS2mo forankret bredt og dybt

Primære faneblade

OS2mo forankret bredt og dybt

Webinaret handler om, hvordan OS2mo bliver brugt rundt om i det ganske land: Hvordan vil en meget stor organisation med en meget grøn dagsorden implementere OS2mo som brugerstyring i et IGA-landskab? Hvordan benytter Ballerup Kommune OS2mo i samspil med SD-Løn og deres IdM-system? Hvordan håndterer tre forskellige kommuner (Frederikshavn, Rebild og Hjørring) den organisatoriske implementering af OS2mo.

Er du it-projektleder, HR-medarbejder eller beslutningstager på det digitale område, skal du helt sikkert med til dette webinar. Andre interesserede er selvfølgelig også meget velkommen. Vores håb er, at du kan blive inspireret af, hvordan andre gør det og vi lægger op til, at der bliver dannet en erfa-gruppe med fokus på organisatorisk implementering.

 

Oplæg

1. Hvad gør vi med identiteterne? /Flemming Hartwich, Strand & Donslund - 30 minutter

I mange IGA-projekter anvendes ERP-systemerne som autoritative kilder for identiteter - oftest medarbejderne og et udsnit af eksterne identiteter.

Men hvordan kan de mange forskellige identiteter fra mange kilder håndteres? Det ses ofte, at IGA-platformene gøres til autoritative kilder, men det er kun i et snævert IGA-perspektiv, at data anvendes. Hvordan med alle de andre processer identiteterne indgår i?

Det er baggrunden for projektet at samle alle identiteter, deres organisatoriske relationer og livscyklus processerne i én autoritativ kilde med et entreprise-perspektiv på data og processer.

 

2. Organisatorisk implementering af OS2mo

Forskellige kommuner implementerer OS2mo på forskellig vis. Lyt med når de korte oplæg giver indblik i hvordan det sker rundt om i landet:

 

2.1 Organisatorisk implementering af OS2mo i Frederikshavn Kommune - 15 minutter

Hvorfor anskaffede vi OS2mo? Hvad er vores nuværende setup? Hvad er vores mål med OS2mo? MED-organisationen i OS2mo?

 

2.2 Organisatorisk implementering af OS2mo 2 / Rebild Kommune - 15 minutter

Rebild Kommune beskriver deres organisatoriske implementering af brugerstyrings- /organisationskomponenten OS2mo.

 

2.3 Organisatorisk implementering af OS2mo 3 / Hjørring Kommune - 15 minutter

 

3. Det modulære IdM /Ballerup - 15 minutter

Ballerup Kommune giver et kort overblik over, hvordan OS2mo indgår som kritisk komponent i et setup med et kommercielt IdM værktøj.

 

4. Snak om muligheden for dannelse af erfa-gruppe med fokus på organisatorisk implementering - 20 minutter

 

Webinarets målgruppen er dig, som er it-projektleder, HR-medarbejder eller beslutningstager i din organisation. Alle andre interesserede er også meget velkommen. Meld dig til her på siden og så modtager du senere en kaldenderinvitation.

 

 

Per Guldbæk Kristensen

 

Publiceret i gruppen