Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Foredrag, møder, workshops mm.
OS2 events

OS2datascanner kan blive den fælleskommunale løsning for GDPR compliance

Primære faneblade

Er der for langt til Aarhus, så er det muligt at deltage online. I stedet for at melde dig til på siden her, skal du sende en mail til Charlotte på chaeh@aarhus.dk. Derefter vil du modtage en kalenderinvitation med et link. Vil du deltage fysisk i Aarhus, så meld dig til her på siden.

 

OS2datascanner er en scanner der hjælper en organisation med at organisere data på web, fildrev og i mails. Du kan finde personhenførbare data såsom CPR-numre, sundhedstermer, kreditkortnumre og kontaktoplysninger. Scanneren kan lave individuelle rapporter, som lander ved den specifikke medarbejder.

Scanneren står nu ved en skillevej, hvor det fælleskommunale ejerskab, herunder jeres krav og behov kan vise det rigtige vej for videreudvikling. Men det kræver finansiering. Det kan vi gøre sammen i OS2-fællesskabet, hvor I kan være med i en finansieringspulje for løsningen. Derfor vil vi gerne invitere DPO, it-projektledere og it-chefer til at deltage i et arrangement om, hvor OS2datascanner står nu og hvor vi sammen skal henad.

Få indflydelse på en scannerløsning, der kan sikre, at I forbliver GDPR-compliant. Tilmeld dig allerede nu og få en plads på Dokk1 den 27. januar. Der er begrænsede pladser.

Målgruppe: it-projektledere, DPOer, it-chefer.

 

Foreløbigt program:

09.30-10.00 Ankomst

10.00-10.15 Velkomst og introduktion

10.15-11.00 Det er og kan produktet nu v/ Frederik Denning, Magenta

11.00-11.20 Case

11.20-12.00 OS2-samarbejdet som organiseringsbase v/ Rasmus Frey, OS2-sekretariatet

12.00-12.30 Frokost

12.30-13.00 Hvad gør vi herfra?

13.00-13.05 Tak for i dag

13.05-13.30 Mulighed for networking

 

--------------------

Til OS2s arrangementer bliver der taget situationsbilleder og video (sidstnævnte kun efter specifikt samtykke med den, der optræder på videoen). Materialet vil bl.a. blive anvendt til information og markedsføring af andre aktiviteter omkring OS2.
Du bedes give OS2-sekretariatet besked på os2@os2.eu, hvis du ikke ønsker, at billeder eller video med dig bliver anvendt til dette formål.

Publiceret i gruppen