Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Foredrag, møder, workshops mm.
OS2 events

OS2autoproces webinar med demo af løsningen

Primære faneblade

Er du nysgerrig på et værktøj til at indberette, styre og dele automatiseringsegnede processer? Måske har du et billetsystem, hvor det kunne gøres nemmere at refundere billetprisen med en lille softwarerobot eller måske søger du efter spøgelsesborgere i kommunen. Hvis det er tilfældet, så er dette arrangement for dig.

Løsningen, som vi gerne vil introducere, hedder OS2autoproces. Formålet med OS2autoproces er at synliggøre, dele viden og erfaringer samt kvalificere de processer og arbejdsgange, som har et højt potentiale til at blive automatiseret i kommunerne og regionerne. Der er ligger allerede 838 software løsninger i OS2autoproces. Nogle af dem er på idéstadiet, mens andre er i drift allerede. Du kan udveksle idéer og løsninger med andre kommuner og regioner via OS2autoproces.

Vi holder et webinar for dig for at introducere til løsningen og vise, hvordan det bliver gjort i praksis. Så der er både noget for dig, som lige er blevet bruger og dig, der overvejer det.

Når du er medlem af OS2autoproces, kan du logge dig ind her og ellers kan du læse mere på produktsiden på OS2s hjemmeside.

 

Webinaret varer 1,5 time og programmet er:

10:00   Velkomst

10:05   Intro til it-løsningen OS2autoproces

10:15   Demo - hvordan fungerer løsningen?

10:35   Hvordan bliver løsningen brugt i praksis?

11:05   Spørgsmål

11:30   Tak for i dag

 

Tilmeld dig her på siden, så får du tilsendt et link inden webinaret.

Publiceret i gruppen