Samarbejde, deling og digital udvikling i det offentlige.

Foredrag, møder, workshops mm.
OS2 events

Møde om forretningsmæssige behov vedr. Kitos API

Hvilke behov har I i forhold til Kitos API?

 

- Deltag i møde om forretningsbehov d. 29/6 kl. 13-15

Vi sætter gang i udvikling af Kitos API med kommune data her over sommeren, så vi hurtigst muligt kan få glæde af at kunne hente og aflevere data fra Kitos på struktureret og enkel vis.

Der er stor efterspørgsel, så det bliver godt at få udviklet et API målrettet ekstern systembrug, som kan bruges til f.eks. at eksportere data fra Kitos til et eksternt contract management eller GDPR værktøj

Planen er at udvikle API’et over flere omgange, men grundstenen til det nye API bliver lagt her i sommer. Det er derfor vigtigt, at vi får jeres input til hvilke forretningsbehov, API’et skal imødekomme.

I samarbejde med STRONGMINDS afholder vi arbejdsmøde d. 29/6, hvor der vil være fokus på design af API’et samt ikke mindst jeres forretningsbehov.

Del meget gerne dette opslag med relevante kolleger, eksterne leverandører, samarbejdspartnere eller andre, der kan være med til at beskrive jeres behov.

Mødes holdes on-line. I kan tilmelde jer via info@kitos.dk

Har I ikke mulighed for at deltage i mødet, er I meget velkomne til at sende os beskrivelser af jeres behov. Denne kan sendes til info@kitos.dk.

 

Publiceret i gruppen